Abazović sa kongresmenima u Kapitolu

Abazović sa kongresmenima u Kapitolu

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović danas je u Kapitolu, sjedištu Kongresa Sjedinjenih Američkih Država, bio specijalni gost na Molitvenom doručku dvadesetak kongresmena.

Kako navode u saopštenju, gostovanje predsjednika Vlade na Molitvenom doručku i razmjena mišljenja sa članovima Kongresa bila je prilika za diskusiju o evroatlantskoj budućnosti, kao i daljem jačanju partnerskih i savezničkih odnosa sa SAD.

"Današnjim aktivnostima premijera Abazovića u Kapitolu se potvrđuje posvećenost Crne Gore evroatlanstkim saveznicima, kao i daljim integracionim procesima i reformama. Susret je bio prilika za podsticanje snažnije saradnje sa SAD, kao najvažnijem strateškom partneru u okviru NATO. Tokom razgovora, razmijenjena su mišljenja o situaciji u regionu, ali i na globalnom planu, u kontekstu bezbjednosti i sigurnosti", navode u Kabinetu predsjednika Crne Gore.

Izvor:RTCG

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.