Korona presjek: 83 nova slučaja, bez preminulih

Korona presjek: 83 nova slučaja, bez preminulih

U posljednja 24 sata registrovana su 83 nova slučaja koronavirusa. Tokom jučerašnjeg dana IJZCG nije prijavljen nijedan smrtni slučaj povezana sa kovidom.

Prijavljen je oporavak kod 55 pacijenata, ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva COVID-19 u Crnoj Gori iznosi 454, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje IJZ.

Institut za javno zdravlje Crne Gore apeluje na građane da poštuju važeće protivepidemijske mjere i da se vakcinišu protiv COVID-19, posebno osobe u povećanom riziku od razvoja teških kliničkih formi bolesti (osobe sa komorbiditetima, hroničnim bolestima i imunodeficijencijom).

“Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG), druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su tokom prethodnog dana, srijeda 22.03.2023. god. završile analizu i IJZCG dostavile rezultate za 741 uzorak na novi koronavirus. Ukupno su dijagnostikovana 83 novopozitivna slučaja infekcije SARS-CoV-2”, kazali su iz IJZ.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.