Milatović dobio podršku DF-a, Demokrata, URA-e i Ujedinjene Crne Gore

Milatović dobio podršku DF-a, Demokrata, URA-e i Ujedinjene Crne Gore

U razgovoru sa predsjedničkim kandidatom DF-a Andrijom Mandićem, kao i sa jednim od lidera tog političkog saveza Milanom Kneževićem, dogovoreno je da se u punom kapacitetu na stranu kandidata PES ukljuci ovaj politicki savez. To podrazumijeva da će kompletna infrastruktura Demokratskog fronta biti maksimalno angažovana u drugom krugu predsjedničkih izbora kao i na sami izborni dan kako bi pobjeda nad Milom Đukanovica bila potpuna, saopštavaju iz PES.

Sagovornici su konstatovali neophodnost i značaj da se Milo Đukanović pobijedi ubjedljivom razlikom, kako bi konačno  demokratski procesi započeti 30. avgusta 2020. godine nastavili da se odvijaju nesmetano. 

-Kandidat za predsjednika Crne Gore Jakov Milatović sastao se i sa liderom, kao i sa funkcionerima Demokratske Crne Gore Aleksom Bečićem, Danilom Šaranovićem i Nikolom Rovčaninom.
Predsjednički kandidati Demokrata i Evrope sad istakli su potrebu pomoći i apsolutne podrške u susret izbornom danu zakazanom za 2. april. Pobjeda nad kandidatom DPS-a znači potpuno razvlašćivanje autokratskog režima i Demokrate će dati puni doprinos realizaciji tog cilja, kaže se u saopštenju.

Predsjednički kandidat i predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović podržao je Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora. Danilović i Danilo Jokić iz Ujedinjene i Milatović sa saradnicima su konstatovali da tek pobjedom nad Milom Đukanovićem trijumf iz 30. avgusta 2020. godine može biti i utvrđen, glasi saopštenje.

Nakon razgovora sa funkcionerima GP URA Milošem Konatarom, Goranom Đurovićem, Zoranom Mikićem i Miletom Radovanićem, predsjednički kandidat Milatović je dobio snažnu podršku u izbornoj trci za predsjednika Crne Gore. Iz URA-e su poručili da je za nastavak borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije jako važna pobjeda nad kandidatom DPS-a. Zato će se URA staviti na raspolaganje kandidatu Evrope sad, te svojom podrškom obezbijediti sigurnu i ubjedljivu pobjedu Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora. 

U prvom krugu predsjedničkih izbora, kandidati Evrope sad, DF-a, Demokrata i Ujedinjeje dobili su zajedno iznad 60% podrške, te preko 80 hiljada glasova više u odnosu na predsjedničkog kandidata DPS-a Mila Đukanovića, zaključuju u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.