Babaić: Rad Skupštine koja je raspuštena primjer političke besmislenosti
Onur Babić

Babaić: Rad Skupštine koja je raspuštena primjer političke besmislenosti

Još jedan u nizu primjera apsurdnosti u Crnoj Gori je ocjena predsjednice parlamenta da skupština treba da radi u punom kapacitetu, iako je predsjednik države prije nekoliko dana donio ukaz o njenom raspuštanju, kazao je član Predsjedništva Socijaldemokrata Crne Gore Onur Babić.

Zaista je kako poručuje smiješno koliko pojedinci iz definitivno odlazeće vlasti nastoje da stvore privid redovnosti funkcionisanja sistema kako bi sebe ubijedili  da se i dalje nalaze na pozicijama odlučivanja.

”Očigledno misle da su zakoni i Ustav samo preporuka, a ne obavezujući akti. Vlada koja je izgubila povjerenje i skupština koja je raspuštena ali koje nastoje da rade u punom kapacitetu su  dva primjera koja ulaze u arhiv političke besmislenosti”, zaključio je Babić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.