Dragaš: Milatović će 2. aprila poslati Đukanovića u političku penziju
Tihomir Dragaš

Dragaš: Milatović će 2. aprila poslati Đukanovića u političku penziju

Uzdanica DPS-a Aleksandar Bogdanović slavodobitno poručuje kako će njegov šef pobijediti 2. aprila, a ni on ne vjeruje u tu neistinu. Možda će pobijediti i postići uspjeh baš kao što je Bogdanović bio uspješan kao predsjednik opštine Cetinje ili ministar kulture, gdje je jedino ostao upamćen po čuvenoj izjavi kada je “Kralj Lir” postao “Kralj Ilir”, kazao je danas Tihomir Dragaš član Predsjedništva Pokreta Evropa sad.

“Jakov Milatović će uspjeti jer su slobodni građani Crne Gore svih vjera i nacija otvorili oči i počeli skidati okove sa zarobljene privatne države koju je stvorio Bogdanovićev šef i njegova porodica, prijatelji i vrh partije. Građanima je dosta podjela po raznim osnovama po kojim su nas dijelili prethodnih 34 godine. Prvo su proganjani Muslimani i Crnogorci, pa zatim Albanci i na kraju Srbi“, naveo je Dragaš.

Uvijek je poručuje Dragaš Bogdanovićev partijski šef sebe kandidovao kao zaštitnika države, pod parolom da će je neko ugroziti, a iza leđa je sa svojim drugovima najviše ugrozio urušavanjem moralnih vrijednosti, sistema obrazovanja, sistema zdravstva, uništavanje privrede i konačno činjenicom da preko 60% mladih želi da napusti državu u potrazi za boljim životom.  

Jakov Milatović je po svemu kako poručuje bolji kandidat od Bogdanovićevog šefa.

“Dok je Bogadovićev šef bio jedan od najgorih studenata, Milatović je bio najbolji student fakulteta sa prosjekom 10. Dok je Bogdanovićev šef studirao do 27 godine, Milatović je već tada magistrirao na jednom od najprestižnijih univerziteta na svijetu - Oksford. Činjenica da je Bogdanovićevom šefu prvi posao u životu bilo mjesto premijera, dok je Milatović radio za prestižne Deutsche Banku i Evropsku banku za obnovu i razvoj (EBRD) i bio glavni ekonomista prije nego je izabran za poziciju ministra, govori o tome da Bogdanovićev šef nije imao nikakva praktična znanja kad je došao na najvažniju poziciju u zemlji, za razliku od Milatovića koji je došao sa znanjem i međunarodnim iskustvom. Odavno je poznata činjenica da Bogdanovićev šef ne zna ni riječi engleskog jezika za razliku od Milatovića koji ga tečno govori“, kategoričan je Dragaš.  

Dodaje da su slobodni građani zaslužili da imaju predsjednika poput Jakova Milatovića “jer iza njega ne stoje afere za razliku od desetina afera Bagdanovićevog šefa (“Telekom”, “KAP”, “Prvi milion”, “Pandora papiri”, “Petlja”, “Limenka”, “Prva Banka”, “Željezara”, “Boksiti”, “Vardar” itd.)“ 

“Na kraju, Crna Gora je zaslužila uspjeh, i to će se desiti 2. aprila, kada će Jakov Milatović poslati u političku penziju poslednjeg balkanskog diktatora“, zaključio je Dragaš. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.