Penzioneri podržali Milatovića
Jakov Milatović

Penzioneri podržali Milatovića

”Svojim ljudskim, moralnim, intelektualnim političkim i drugim osobinama Jakov Milatović je jedini koji zaslužuje da bude novi predsjednik Crne Gore”, piše u pismu podrške koja je u ime udruženja penzionera upućena predsjedničkom kandidatu Jakovu Milatoviću.

Kako se navodi, on za njih simbolizuje vladavinu prava i borbu za pravednu državu i njegove namjere se ne mogu dovesti u pitanje, posebno imajući u vidu iskrivljen sistem vrijednosti u kojem su i  penzioneri bili zanemarivani i držani na rubu egzistencije.  

Podsjetili su da je govoreći o statusu penzionera na jednoj od konferencija za medije Milatović istakao da je status penzionera zabrinjavajući, i već tada najavio da će u okviru svog djelovanja  posebnu pažnju posvetiti rješavanju tog problema kako bi svi penzioneri nakon godina mukotrpnog rada mogli da žive dostojanstveno, a ne da jedva preživljavaju.

Kako je tada navedeno, rješavanje ekonomskog i socijalnog statusa stanovništva u Crnoj Gori je u fokusu programa Pokreta, što govori o namjerama da se ispravi dugogodišnja nepravda prema penzionerima kojoj je po prvi put pažnja posvećena programom “Evropa sad” i to kroz usklađivanja iznosa penzija sa povećanjem minimalnih zarada.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.