Naredne sedmice zimske scene i nagli pad temperature

Naredne sedmice zimske scene i nagli pad temperature

Narednih dana očekuje nas lijepo vrijeme uz temperaturu do 25 stepeni, kazao je meteorolog Branko Micev. Od subote i nedjelje najavio je postepeno zahlađenje a u ponedjeljak, utorak i srijedu, kako je kazao, imaćemo zimske scene na teritoriji Crne Gore.

Narednih dana očekuju nas lijepe vremenske prilike, sunčano i natprosječno toplo vrijeme. Temperatura između 20 i 25 stepeni, kazao je Micev u emisiji Dobro jutro Crna Goro.

Od subote i nedjelje očekuje se postepena promjena vremenskih prilika.

 Za ponedjeljak, utorak i srijedu sljedeće sedmice imaćemo zimske scene na teritoriji Crne Gore. Naglo zahlađenje, nagli pad temperature. Na sjeveru Crne Gore temperatura je ovih dana dostizala 20 stepeni a početkom naredne nedjelje vidjećemo i snijeg, kazao je Micev.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.