Mugoša: “Čudno” zvuči kad predstavnici nelegitimne većine pominju 30. avgust, a tužno kad isti imaju 100 odsto vlasti

Mugoša: “Čudno” zvuči kad predstavnici nelegitimne većine pominju 30. avgust, a tužno kad isti imaju 100 odsto vlasti

U drugi krug idu kandidati opozicije i vanparlamentarne partije. Kandidati parlamentarne opozicije osvojili su oko 40% (preko 130 hiljada) što je blizu 23 hiljade odnosno 21% više od kandidata parlamentane većine koji su osvojili oko 30% (108 hiljada), kazao je poslanik SD-a Boris Mugoša.

Zato, kako navodi, zaista “čudno” zvuči kad predstavnici očigledno nelegitimne parlamentarne većine pominju 30. avgust, a tužno kad isti imaju 100% vlasti. 

“Naravno, ono što posebno zabrinjava je da i u ovom periodu donose važne odluke u ime države, iako ih podržava manje od trećine građana”, napisao je on na Tviteru. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.