Đurović razgovarala sa Dibranijem: Zahvalni smo na herojskom činu, stanje bebe sada je stabilno
Foto: Skupština Crne Gore

Đurović razgovarala sa Dibranijem: Zahvalni smo na herojskom činu, stanje bebe sada je stabilno

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović razgovarala je danas telefonskim putem sa poslanikom švedskog parlamenta Adnanom Dibranijem.

Kako je saopšteno iz Skupštine Crne Gore, Đurović je, u ime građana Crne Gore i u svoje lično ime, izrazila najdublju zahvalnost gospodinu Dibraniju na njegovom jučerašnjem herojskom činu, koji je rezultirao spasavanjem dvomjesečne bebe iz rijeke Morače.

Ona je kazala da je sve građane naše zemlje duboko potresla tragedija koja se desila i koja je odnijela jedan ljudski život, ali da su “srećni zbog malenog dječaka koji je, zahvaljujući Dibraniju, dobio najljepši mogući poklon – mogućnost da nastavi da živi”.

Dibrani je zahvalio Đurović na pozivu, te iskazao interesovanje za zdravstveno stanje dječaka. On je istakao da je izuzetno zadovoljan što je uspio da pruži doprinos njegovom spasavanju i poželio mu dug i srećan život.

Predsjednica Skupštine je informisala sagovornika da je stanje bebe sada stabilno, a oboje su izrazili nadu da zbog ovog nemilog događaja u periodu koji slijedi neće imati posledica po zdravlje.

Đurović je iskazala i veliko poštovanje i zahvalnost radnicima podgoričkog preduzeća “Zelenilo” Aldinu Ibrahimoviću, Almiru Mujaku i Demaju Špejtimu koji su izvukli bebu iz hladne Morače, te naglasila da će njihova hrabrost i nesebičnost biti zauvijek zapisane u pamćenju građana Podgorice, ali i cijele Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.