Uhapšen zbog dvije provale u Pašinu džamiju
Iilustracija

Uhapšen zbog dvije provale u Pašinu džamiju

Albanski državljanin E.Š. (34) uhapšen je zbog sumnje da je dva puta provalio u Pašinu džamiju u Ulcinju, saopštila je Uprava policije.

Kako navode osumnjičenom se na teret stavljaju dva krivična djela teška krađa u pokušaju.

“On je, kako se sumnja, u dva navrata, 22. februara i 17. marta, upotrebom podesnog sredstva i fizičke snage provalio u unutrašnjost Pašine džamije u Ulcinju, iz koje nije ništa otuđio”, saopštila je Uprava policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.