Odlučnost i hrabrost Karen Donfrid inspiracija za žene širom svijeta

Odlučnost i hrabrost Karen Donfrid inspiracija za žene širom svijeta

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović zahvalila se pomoćnici američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Karen Donfrid na podršci Crnoj Gori i doprinosu koji je dala stabilizaciji prilika na Zapadnom Balkanu.

"Danas kada se oprašta od funkcije pomoćnice američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja, zahvaljujem uvaženoj gospođi Karen Donfrid na podršci Crne Gore i doprinosu koji je dala stabilizaciji prilika na Zapadnom Balkanu", napisala je Đurović na Tviteru. 

Đurović je navela da  integritet, odlučnost i hrabrost Karen Donfrif predstavljaju inspiraciju za žene širom svijeta.

"Želim Vam sve najbolje u životu i daljoj karijeri", zaključila je Đurović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.