Uhapšen osumnjičeni za četiri teške krađe u Podgorici
Ilustracija

Uhapšen osumnjičeni za četiri teške krađe u Podgorici

Pripadnici podgoričke policije uhapsili su osobu osumnjičenu za četiri teške krađe.

Sumnja se da je H.A. (27) izvršio ova krivična djela na način što je 19. februara iz jednog ugostiteljskog objekta otuđio veću količinu alkoholnih pića i mašinu.

Osim toga sumnja se da je 3. marta ovo lice otuđilo televizor iz jedne porodične kuće, iz druge porodične kuće veću količinu alata, te istog dana, od jednog fizičkog lica mobilni telefon.

On će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.