Nikšić: Pretresom kuće pronađeno nedozvoljeno oružje
Foto: Uprava policije

Nikšić: Pretresom kuće pronađeno nedozvoljeno oružje

Nikšićka policija je 13. marta izvršila pretres kuće i prostorija nikšićanina M.Ć. (38) pri čemu je pronašla pušku, za koju osumnjičeni nema dozvolu.

"Pronađena je puška "Zastava M 48" sa optičkim nišanom u ilegalnom posjedu", navodi se u saopštenju Uprava policije.

Navodi se da je policija postupla po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Nikšiću.

"Oružje je upućeno u Forenzički centar u Danilovgradu na potrebna vještačenja, te je sa svim upoznat nadležni tužilac u Nikšiću koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji djela", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.