Jugoslovenska komunistička partija podržala Jakova Milatovića na predsjedničkim izborima
Jakov Milatović

Jugoslovenska komunistička partija podržala Jakova Milatovića na predsjedničkim izborima

Predsjedništvo Centralnog komiteta Jugoslovenske komunističke partije (JKP) donijelo je odluku da pozove svoje članstvo i simpatizere da podrže Jakova Milatovića, kandidata Pokreta Evropa sad! na predsjedničkim izborima.

Kao razloge ove odluke JKP navela je “da je program Evropa sad prvi i najrealniji razvojni dokument u posljednje tri decenije”, “da je Jakov Milatović kao bivši ministar uspješno pristupio realizaciji pomenutog programa” i “da je isključivanjem aktera Pokreta Evropa sad! iz izvršne vlasti zlonamjerno pokušano da se praksa podizanja životnog standarda prekine.”

Pokret Evropa sad! i Jakov Milatović izrazili su zahvalnost na podršci Jugoslovenskoj komunističkoj partiji.

“Potvrdu nastupajućeg uspjeha vidimo u tome što ideološki različite lokalne i partije koje djeluju na državnom nivou, kao i nevladine organizacije jedinstveno podržavaju našeg predsjedničkog kandidata“, kazali su iz Pokreta Evropa sad.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.