U Nikšiću uhapšene dvije osobe zbog ulične prodaje narkotika
Ilustracija

U Nikšiću uhapšene dvije osobe zbog ulične prodaje narkotika

Nikšićka policija lišila je slobode dvije osobe zbog ulične prodaje narkotika.

Od G.O. (59) policija je oduzela 11,6 grama opojne droge kokain koja je bila namijenjena, kako se sumnja, za dalju uličnu prodaju.

“Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi I.L. (47) policija je pronašla šest manjih pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne mase oko 15 grama, digitalnu vagu za precizno mjerenje, kao i pribor za pakovanje opojne droge“, saopšteno je iz Uprava policije.

Po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici G.O. i I.L. lišeni su slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i oni će uz krivične prijave biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

U cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga pripadnici nikšićke policije su od početka godine podnijeli i osam prekršajnih prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga kojom prilikom je zaplijenjeno oko 60 grama opojne droge marihuana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.