Ova četiri znaka ne vjeruju u kompromise u ljubavnim vezama
ilustracija

Ova četiri znaka ne vjeruju u kompromise u ljubavnim vezama

Oni nisu ti koji lako odustanu, iako znaju da se veza ne može u potpunosti razviti bez prilagođavanja, ali jesu oni partneri/ke koji ne vjeruju u uspostavljanje i poštovanje kompromisa u ljubavnim vezama.

Bik

Bikovi mogu da budu prilično odlučni i nepokolebljivi, čak i kada su u pitanju njihove veze. Kompromis može biti prilično težak za njih. Bik jednostavno voli da se stvari razvijaju onako kako oni to žele. Često unaprijed nepokolebljivo ulaze u situacije. Njihova tvrdoglavost obično uzrokuje da njihovi partneri prekinu komunikaciju.

Lav

Sa svojim ponosom Lav je težak partner za traženje kompromisa i sklapanje dogovora. Imaju različite metode rješavanja situacija, a protivljenje tim načinima može da učini da se osjećaju manje zadovoljnima. Lavovima je zapravo teško da tuđe potrebe stave ispred svojih. Čvrsto vjeruju u ono što misle i učiniće sve kako bi nahranili i održali svoj preveliki ego.

Škorpija

Škorpije imaju tendenciju da se drže svojih odluka, čak i kada se radi o romantičnim vezama. Obično je njihova tvrdoglavost posledica njihove potrebe za stabilnošću i fobije od promjena, zbog čega teže postižu dogovore i kompromise. Nepokolebljivi su i mijenjaju svoje ideale ni zbog koga.

Vodolija

Vodolije su tvrdoglave. Vjeruju da su u odnosima jače i dominantnije zato što ostaju "čvrste" u rizičnim situacijama. Na taj način uspostavljaju kontrolu u svojoj zajednici, ne vodeći računa o partnerovim potrebama.

Zbog nespremnosti da promene svoj pristup, oni takođe djeluju hladno i arogantno u odnosima, piše Pinkvilla.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.