Maksim Vučinić (Foto: RTCG)

"Danilovićevi principi idu na ruku Đukanoviću"

Predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić kaže kako je sa nevjericom slušao Gorana Danilovića kada je rekao da će formiranje 44. Vlade na osnovu avgustovske većine, ojačati Mila Đukanovića.

Lider Ujedinjene Crne Gore i predsjednički kandidat Goran Danilović kazao je da taj politički subjekt ostaje pri ranijem stavu da neće podržati rekonstrukciju Vlade Dritana Abazovića.

Navodno je, kako kaže Vučinić, problem u tome što Miodrag Lekić neće biti premijer.

“Premda je gospodin Lekić izrazio spremnost i posvećenost da se formira vlada na osnovu izborne većine, bez obzira na to hoće li njemu pripasti mjesto premijera. Inače, već godinama Lekić i Danilović ne komuniciraju, dok je sad odjednom premijerska funkcija Miodraga Lekića za Gorana Danilović uslov svih uslova”, kaže Vučinić i dodaje da poznaje Gorana Danilovića relativno dugo.

“Znajući njegovo političko iskustvo, ovi novi principi u završnici kampanje za predsjedničke izbore i na pragu formiranja nove Vlade, ne djeluju da idu u prilog obračunu sa Đukanovićem, već njemu na ruku”, zaključio je Vučinić u izjavi za medije, prenosi RTCG.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.