Knežević: Abazović ima priliku do 16. marta da dogovori formiranje Vlade
Milan Knežević

Knežević: Abazović ima priliku do 16. marta da dogovori formiranje Vlade

Premijer Dritan Abazović ima priliku do 16. marta za dogovor o formiranju 44. vlade, kazao je jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević. On je u intervjuu za jednu beogradsku televiziju kazao da je siguran da je nemoguće da Milo Đukanović bude ponovo izabran za predsjednika.

“Mi smo imali dogovor sa Dritanom Abazovićem da formiramo 44. Vladu koja je trebalo da broji 20 ministarstava, a za mandatara izabrali smo Miodraga Lekića. Međutim, Dritan Abazović je bio odlučan da ne ispoštuje taj dogovor jer je bio nezadovoljan činjenicom da će doći do određenih kadrovskih promjena u toj Vladi i onda je 4. januara odustao od realizacije tog dogovora”, kazao je Knežević.

Knežević je rekao da Abazović i dalje ima priliku da se do 16. marta napravi dogovor.

“Nije do nas. Mi smo u toj Vladi pristali da imamo tri ministarstva od 20, a imamo 21 poslanika, a većina je 41. Ne znam šta još treba da uradi DF, osim da se samospalimo”, kazao je on.

Kazao je da je siguran da je nemoguće da Milo Đukanović bude ponovo izabran za predsjednika.

“To je pokazao i 30. avgust 2020. godine”, kazao je on.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.