Abazović: Danas je veliki dan za Crnu Goru, žao mi je što četvrti kandidat za sudiju Ustavnog suda nije dobio podršku DPS-a
Dritan Abazović

Abazović: Danas je veliki dan za Crnu Goru, žao mi je što četvrti kandidat za sudiju Ustavnog suda nije dobio podršku DPS-a

Premiejr u tehničkom mandatu Dritan Abazović je kometarišući izbor troje sudija za sudije Ustavnog suda rekao da je danas veliki dan za Crnu Goru, ali i naglasio da mu je žao što četvrti kandidat za sudiju Ustavnog suda nije dobio podršku DPS-a.

“Danas je veliki dan za Crnu Goru. Čestitke. Ne mogu da vjerujem  da DPS nije glasao za kandidata manjina. Žao mi je što četvrti sudija, sticajem oklnosti Albanac, nije dobio podršku DPS-a” .Građani to ne treba da zaborave, s obzirom da idu izbori. DPS će, vjerovatno sa partnerskim strankama tražiti podršku manjinskih naroda“, kazao je Abazović na kongerenciji za novinare održanoj nakon zajedničke sjednice vlada Crne Gore i Albanije.

Nada se da će za mjesec dana biti izabran i četvrti sudija Ustavnog suda.

“Našu evropsku agendu završavamo. Pravimo novu za naredni period”, zaključio je Abazović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.