Krivična prijava protiv osobe koja je napala maloljetnika
Ilustracija

Krivična prijava protiv osobe koja je napala maloljetnika

Podgorička policija je identifikovala osobu koja je fizički napala maloljetnika u objektu nekadašne kasarne.

Policija je postupila po prijavi maloljetnika (15 godina), koji je u prisustvu roditelja naveo da je ,14. februara oko 19.00 časova, fizički napadnuta od strane nekoliko lica u objektu bivše kasarne.

- On je tom prilikom zadobio povrede. Policija je nakon niza preduzetih radnji u službene prostorije pozvala tri osobe, A.G. (19), O.K. (19) i L.R. (18). Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je oštećenog maloljetnika fizički napao L.R., a da su A.G. i O.K. bili svjedoci ovog događaja- navode iz policije.

O svemu je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv L.R. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.