Đoković se vraća na teren, poznat žrijeb za Dubai
Foto: Beta

Đoković se vraća na teren, poznat žrijeb za Dubai

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković će u prvom kolu predstojećeg turnira u Dubaiju igrati protiv kvalifikanta, odlučeno je danas žrijebom.

Organizatori turnira u Dubaiju objavili su parove glavnog žrijeba, a Đoković je postavljen za prvog nosioca. Đoković će učestvovati na svom 13. ATP turniru u Dubaiju, gdje je do sada pet puta osvajao trofej - 2009, 2010, 2011, 2013. i 2020. godine.

Vlasnik 22 grend slem titule će u prvom kolu turnira iz serije 500 igrati protiv kvalifikanta, dok će mu potencijalni rival u drugom kolu biti Francuz Konstant Lestjen ili Holanđanin Talon Grikspor.

Četvfinale ovogodišnjeg turnira u Dubaiju moglo bi da donese duel Đokovića i Britanca Endija Mareja, a još jedan od mogućih protivnika srpskog tenisera u ovoj rundi takmičenja je Poljak Hubert Hurkač.

Ako stigne do polufinala, Đokovićevi potencijalni rivali su Rus Danil Medvedev i Hrvat Borna Ćorić, a u finalu Kanađanin Feliks Ože-Alijasim, Nemac Aleksander Zverev i Rusi Karen Hačanov i Andrej Rubljov.

Upravo će Rubljov, branilac titule, biti rival srpskom teniseru Filipu Krajinoviću u prvom kolu turnira.

Turnir u Dubaiju počinje u ponedjeljak.

Izvor: Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.