Spajić najavljuje tužbu: Jedinstveni DPS ponavlja lažnu predizbornu priču
Milojko Spajić

"Izdavanje obveznica provjerile sve crnogorske, britanske i američke relevantne institucije"

Spajić najavljuje tužbu: Jedinstveni DPS ponavlja lažnu predizbornu priču

Jedinstveni DPS iz 90. ponavlja lažnu predizbornu priču koju su provjerile sve crnogorske, britanske i američke institucije nadležne za izdavanje obveznica, poručio je predsjednik Pokreta "Evropa sad" Milojko Spajić.

On je reagovao nakon što je ministar finansija Aleksandar Damjanović na sjednici Vlade saopštio da je Spajić fiktivno na račun Centralne banke prenio 3,5 miliona eura.

"Očigledno da 1993. u udžbenicima nije bilo termina “diskont”, čim se hiperinflatorni đaci ovoliko blamiraju neznanjem. Azbuku finansija ćemo sjutra u 14 sati obnoviti na pres konferenciji, na kojoj ćemo predstaviti i tužbu za ove neistine. Ovo je jedini kreditni aranžman do sad da je čitava dokumentacija dostupna javnosti, i vaše blaćenje neće proći", naglasio je Spajić na Tviteru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.