Saobraćajna nezgoda u Bijelom Polju, povrijeđene dvije osobe
Ilustracija

Povrijeđeni transportovani u hitnu pomoć

Saobraćajna nezgoda u Bijelom Polju, povrijeđene dvije osobe

Dvije osobe povrijeđene su večeras u saobraćajnoj nezgodi na obilaznici, u blizini “Pekare 6“ u Rasovu kod Bijelog Polja.

“U nezgodi oko 19.50 časova učestvovalo je dvoje vozila i dvije osobe su prevezene u službu hitne pomoći”, saopšteno je iz OKC.

Iz Osnovnog tužilaštva “Vijesti“ saznaju da je do nezgode došlo kada je, iz za sada neutvrđenih razloga, vozilo marke “Audi“, krećući iz pravca BiIjelog Polja prema Nedakusima, u mjestu Rasovo, udarilo u zadnju stranu vozila “Daster“, kojim je, u istom pravcu, upravljao Z.Š.

“Vozač “Dastera“ i suvozač u istom vozilu su povrijeđeni i odmah nakon nezgode transportovani u Službu hitne pomoći u bjelopoljskoj Bolnici“, saznaju Vijesti iz Tužilaštva.

Nakon udara došlo je do prevrtanja vozila “Daster“.

Saobraćaj na tom dijelu puta je u prekidu zbog uviđaja koji je u toku, a putnici se upućuju na magistralni put BIjelo Polje – Dobrakovo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.