Pokret Evropa sad za dan skupio 5.000 potpisa za Milatovića
Pokret Evropa sad

Pokret Evropa sad za dan skupio 5.000 potpisa za Milatovića

Pokret Evropa sad za samo dan je prikupio 5.000 potpisa za kandidaturu Jakova Milatovića na predsjedničkim izborima, saopštio je lider te partije Milojko Spajić.

“Na protivpravnu odluku DIK-a reagovali su građani sa preko 5000 potpisa za samo jedan dan. Pravila DIK-a nisu za sve ista. Pokret Evropa sad! mora da prikupi duplo više glasova. Ali zahvaljujući građanima, prekočićemo i ovu prepreku”, naveo je Spajić na Tviteru.

Poručio je da nastavljaju prikupljanjem potpisa.

Državna izborna komisija danas će u podne razmatrati da li Pokret Evropa sad ima pravo da predloži drugog kandidata za predsjednika. Od toga će zavisti njihova odluka na sjednici Glavnog odbora koja je zakazana za 19 sati. Ukoliko odluka bude negativna, jedna od opcija je da njihovog Jakova Milatovića predloži grupa građana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.