Vučić: Saopštiću dobre vijesti povodom situacije na Kosovu
Aleksandar Vučić

Vučić: Saopštiću dobre vijesti povodom situacije na Kosovu

Vučić je u video-snimku objavljenom na Instagram profilu po dolasku u Minhen, gdje će učestvovati na 59. Minhenskoj bezbjednosnoj konferenciji, podsjetio da je danas 15 godina od "jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova".

On je najavio je da će se u Minhenu sresti i razgovarati sa predsjednikom Francuske Emanuleom Makronom i kancelarom Njemačke Olafom Šolcom.

Predsjednik Srbije naveo da će imati niz susreta sa svjetskim zvaničnicima, među kojima su državni sekretar Sjedinjenih Američkih Država Entoni Blinken, predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbjednost Žozep Borelj, ministar spoljnih poslova Velike Britanije Džejms Kleverli, kao i predsjednik grčke Vlade Kirjakos Micotakis. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.