Crnogorska zastava na dirljivoj koreografiji navijača Trabzona
Foto: Anadolija

"Uvijek ćemo biti zajedno , liječićemo naše rane"

Crnogorska zastava na dirljivoj koreografiji navijača Trabzona

Iako se navijačka tribina često koristi za slanje političkih poruka, obračuna sa suparničkim navijačima, mjesto na kome se dešavaju nemile scene, navijači Trabzona su pokazali da ne mora baš uvijek biti tako.

U jednoj od najvećih tragedija koja je pogodila Tursku, navijači aktuelnog šampiona te zemlje smogli su snage da odaju počast najvećim herojima koji spasavaju ljudske živote iz razorenih gradova.

Uoči meča između Trabzona i Bazela na koreografiji je prikazan vatrogasac koji iz ruševina izvlači bebu dok se sa strane vidi ruka koja čvrsto drži zastavu Turske.

Na samom šlemu spasioca oslikane su zastave država koje su prethodnih dana slale pomoć ljudima pogođenim stravičnim zemljotresom, među kojima je i zastava Crne Gore.

Uz koreografiju ispisana je i parola "uvijek ćemo biti zajedno , liječićemo naše rane", poručili su navijači Trabzona.

 

Izvor: RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.