PSŽ: Nejmar i Mesi odlaze, sve nade se polažu u Mbapea

PSŽ: Nejmar i Mesi odlaze, sve nade se polažu u Mbapea

PSŽ je vidio da sa mnogo zvijezda ne ide, pa će sada probati da drugačije skocka svoj tim.

Doveli su ga za 222.000.000 eura, oborili svjetski rekord zbog njega, a sada su spremni da ga prodaju! Kako javlja francuski "Fut Merkato" PSŽ će staviti Nejmara na transfer listu već na ljeto.

Brazilac ima ugovor koji traje do 2027. godine, a francuski mediji su se povodom vijesti o odlasku napadača prisjetili izjave Nasera Al Kelaifija iz juna kada je rekao da klub "više ne želi sjaj i bling-bling". Očigledno su brojne povrede, izostanci, kao i suđenja u Španiji dojadila gazdama PSŽ-a i sada za svoj ogromni novac žele da dovedu nekoga pouzdanijeg. 

Navodno se u klubu prave klanovi i problemi, a uprava je rešila da ekipu stavi na raspolaganje Kilijanu Mbapeu, koji nema ništa protiv da sadašnja "desetka" Parižana napusti klub. Nejmar ima 31 godinu i ovo je jedna od poslednjih šansi da ga Parižani ozbiljno unovče, mada nema ni govora o tome da mogu da povrate uloženi novac.

Pominje se i mogući odlazak Lionela Mesija kome ugovor ističe na kraju sezone, a nikako da potpiše novi. Moguće je da se Pari Sen Žermen polako sprema za novu eru u kojoj će imati samo jednu zvijezdu - Kilijana Mbapea, prenosi Mondo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.