Spektakularnim događajem predstavljena nova Samsung Galaxy S23 serija u  Beogradu

Spektakularnim događajem predstavljena nova Samsung Galaxy S23 serija u Beogradu

Nakon globalne premijere, Galaxy S23 serija je zvanično predstavljena i u našem regionu. Povodom dolaska najnovije serije pametnih telefona Galaxy S, kompanija Samsung Electronics organizovala je promociju u novom ekskluzivnom prostoru beogradske galerije Štab. Događaju su prisustvovali i brojni mediji iz Crne Gore.

 Gosti su imali priliku da isprobaju najmoćnije pametne telefone Galaxy S serije ikada i njihovu inovativnu tehnologiju. 

NIK8645

Da doživljaj bude potpun pobrinula se regionalna muzička diva Nina Badrić, koja je svojim magičnim nastupom priredila veče za pamćenje.

NIK8307

„Danas, više nego ikada prije, svi mi tražimo brendove kojima vjerujemo i alate koji će nam pomoći da se što bolje i što lakše snađemo u svijetu koji se rapidno mijenja. Za nas, u kompaniji Samsung, to znači da uvijek iznova pomjeramo sopstvene granice kako bismo opravdali povjerenje i osigurali korisne inovacije, one koje značajno prevazilaze tehničke karakteristike. To znači da stvaramo uređaje koji su zaista najbolji, dok gradimo brend na koji i vi i mi možemo biti ponosni, brend kome se vjeruje” rekao je Nemanja Ratković, rukovodilac sektora mobilnih komunikacija za Srbiju i Crnu Goru.

NIK7517

Savršen dizajn koji istovremeno brine o planeti
Samsung je stvorio vrhunsku tehnologiju koja traje, sa više snage i manje uticaja na životnu sredinu, a sa ciljem da korisnici mogu da uživaju u vrhunskom Galaxy iskustvu što je duže moguće. Galaxy S23 serija nudi više recikliranog materijala od bilo kog drugog Galaxy pametnog telefona i po prvi put uvodi reciklirani aluminijum i staklo u svoje komponente.
Za jedinstveno iskustvo dostupno isključivo korisnicima Galaxy S23 serije, Qualcomm i Samsung su zajedno razvili Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 za Galaxy uređaje, optimizovani čipset koji je globalno lansiran na Galaxy S23 seriji. Ovaj ekskluzivni Galaxy procesor nije samo najmoćniji mobilni procesor koji su ikada imali, već je i energetski najefikasniji.

 

Vrhunac noćne fotografije
Fantastična Samsung Galaxy S23 serija pruža više mogućnosti i slobode za istraživanje sopstvene kreativnosti uz vrhunske performanse nove generacije telefona. Galaxy S23 Ultra donosi najinteligentniju kameru ikada i inovativnu opciju Nightography za kreiranje spektakularnih noćnih
fotografija i video zapisa, pretvarajući noć u dan. Poboljšane mogućnosti noćnog snimanja transformišu način na koji Galaxy S serija optimizuje snimanje fotografija i videozapisa u širokom spektru uslova okoline. Prvi među Samsung Galaxy telefonima, Galaxy S23 Ultra može se pohvaliti novim prilagodljivim senzorom piksela od 200 MP koji bilježi važne trenutke sa nevjerovatnom preciznošću.

Naručite prije svih

Galaxy S23 serija dolazi u četiri nijanse inspirisane prirodom: fantomski crnoj, krem, zelenoj i boji lavande. Uz kupovinu uređaja iz Galaxy S23 serije i dobijate X2 model sa dvostruko većim memorijskim prostorom po cijeni osnovne varijante i uštedite do 190 eura. Promocija traje do 16. februara ili d isteka zaliha.
Napomena: Odnosi se na: Galaxy S23 8/256 GB po cijeni od 8/128 GB, Galaxy S23+ 8/512 GB po cijeni od 8/256 GB i Galaxy S23 Ultra 12/512 GB po cijeni od 8/256 GB. Ne uključuje model od 1 TB.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.