Vođa crnogorskog spasilačkog tima iz Turske: Svi članovi tima su dobro, drže se za PONOS države
Foto: Screenshot

Vođa crnogorskog spasilačkog tima iz Turske: Svi članovi tima su dobro, drže se za PONOS države

Vođa crnogrskog Tima za traganje i spašavanje Milan Radović javio se iz Turske sa kratkom informacijom o aktivnostima članova crnogorskog tima.

Juče su članovi Tima locirali i markirali više žrtava na pet lokacija.

Radović se javio iz Hataje, grada koji je najpogođeniji zemljotresom.

“Crnogorski nacionalni tim je od juče od 14.30 časova radio na više lokacija u potpuno razorenom dijelu grada. Kao što vidite otežana je komunikacija sa lokalnim vlastima zbog prekida u napajanju strujom. Nemamo ni vodu, ali svi članovi nacionalnog tima su u dobrom psiho-fizičkom stanju i drže se za ponos i mene i države Crne Gore”, rekao je Radović u video poruci.

Podsjetimo u Tursku je upućen crnogorski tim od 23 spasioca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.