Trenutak nade u Turskoj: Dječaka spasioci pronašli nakon 43 sata živog, davali mu vodu iz čepa dok ga nisu izbavili
Foto: Tanjug/AP

Trenutak nade u Turskoj: Dječaka spasioci pronašli nakon 43 sata živog, davali mu vodu iz čepa dok ga nisu izbavili

Društvene mreže, televizije, portali... puni su strašnih snimaka iz Turske i Sirije u kojima broje mrtve nakon zemljotresa.

Prema poslednjim informacijama, u obije zemlje stradalo skoro 10.000 ljudi, a preko 32.000 ih je povrijeđeno. Spasioci pokušavaju, na sve moguće načine da dođu do preživjelih, ako ih uopšte sada već i ima.

Ipak, u moru vijesti i snimaka velike tragedije koja je zahvatila Tursku i Siriju, izdvaja se jedna koja malo uliva nadu. Na tom snimku spasioci kroz minijaturni otvor, daju vodu zarobljenom djetetu.

Syrian child in Turkey under the rubble pic.twitter.com/JCYUk648uG

— Muhammad Smiry

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.