Policija kod državljanina Albanije pronašla gotovo 50.000 eura
ilustracija

Na graničnom prelazu Sukobin – Murićani

Policija kod državljanina Albanije pronašla gotovo 50.000 eura

Na graničnom prelazu ZGP Sukobin – Murićani policija je pronašla 48.100 eura, koje je vozač vozila, državljanin Albanije R. A., sakrio u torbu, kako ih ne bi prijavio po zakonskim propisima, saopšteno je iz albanske policije.

"Službe granične policije na tom graničnom prelazu u okviru plana mjera za spriječavanje prekograničnog kriminala na osnovu informacija dobijenih putem obavještajnih struktura iz Republike Albanije, zaustavile su radi detaljne kontrole autobus međunarodne transportne linije, sa vozačem R.A", ističu u saopštenju.

Kako su saopštili, službe Granične policije su prilikom provjere pronašle 48.100 eura, koje je vozač vozila, državljanin Albanije R. A., sakrio u torbu, kako ih ne bi prijavio po zakonskim propisima. Iznos novca oduzet je, kako kažu, kao materijalni dokaz.

"Nakon sprovedenih radnji, materijal je predat tužilaštvu na dalje postupanje", zaključuju u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.