Medojević: Spajić se  pogubio u svojim lažima, zaboravlja  pravila ozbiljnih kriminalaca
Nebojša Medojević

"Kao mali sanjao da stekne status tajkuna"

Medojević: Spajić se pogubio u svojim lažima, zaboravlja pravila ozbiljnih kriminalaca

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević kazao je da se predsjednik Pokreta Evropa sad, Milojko Spajić ''pogubio su svojim lažima''.

“Laž br.1 – Spajić tvrdi da je kupio stan 2018. u Beogradu. On 2018. nije imao centa. Motao se oko Crkve i grebao od Ratka Mitrovića. Nije imao nikakav posao. Ni auto, ni garsonjeru. Pokušavao je neke privatne poslove sa sinom Mitrovića, ali bez uspjeha”, tvrdi Medojević.

Navodi  da je “laž broj 2” da Spajić “nije mogao da proda stan 2020, jer ga nije ni imao”.

“Spajić može jednostavno da dostavi zahtjev koji je preko notara uputio katastru da se stan uknjiži kao vlasništvo 2018. Stan od 88 kvadrata Spajić je kupio tek 2022., i to najvjerovatnije od fiktivnog kredita od jedne banke (najvjerovatnije OTP) za koji je dao keš kao kolateral”, rekao je Medojević.

Prema njegovim riječima, katastar Srbije je stan na Spajića uknjižio u decembru 2022. godine.

“Laž br. 3 – Katastar Srbije je taj stan uknjižio prvi put na njega u decembru 2022. Stan je prvi put uknjižen na Vesnu Marinković, Spajićevu vanbračnu partnerku odmah nakon kupovine 2022. godine. Spajić uknjižava stan na svoje ime 27.12.2022. nakon što sam ja javno objavio da Spajić ima stan na Beogradu na vodi koji se vodi na ime Marinkovićke. Vjerovatno zbog problema koje je Marinkovićka imala sa EU za koju radi, primorala je Spajića da stan uknjiži na svoje ime”, ističe Medojević.

Spajić je, tvrdi lider PzP-a, kupio nekretnine u Beogradu u vrijednosti od milion eura, i “vilu na MUO vrijednosti preko milion eura, tek u 2022. kad su pristigli prljavi milioni eura od šverca, korupcije i pljačke države Crne Gore”.

“Džip Mercedes 300 D je kupio samo par mjeseci nakon što je kao Ministar bio dio kriminalne grupe koja je nastavila šverc cigareta preko Luke Bar u 2021. godini.
Spajić, jednostavno, nije izdržao da odloži trošenje opljačkanih miliona i htio je brzo da stekne status mladog tajkuna milionera, o kojem je kao mali sanjao. Zaboravio je prvo pravilo ozbiljnih kriminalaca: Ne troši pare tamo gdje si ih ukrao”, poručio je Medojević.

.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.