Sanacija krova budvanske škole počinje danas, nastava se odvija nesmetano

Sanacija krova budvanske škole počinje danas, nastava se odvija nesmetano

U koliko vremenske prilike dozvole danas bi trebalo da počne sanacija krova Srednje mješovite škole Danilo Kiš u Budvi koji je oštetio olujni vjetar koji je prije nekoliko dana duvao u tom gradu, kazao je direktor škole Krsto Vuković. Nastava se, prema njegovim riječima, odvija redovno.

"Šteta je procijenjana na 9.500 hiljada eura. Zahvaljujući reakciji škole i Ministarstva prosvjete blizu smo da se već danas krene sa sanacijom krovne konstrukcije i mislim da će to brzo biti završeno", kazao je Vuković u emisiji Dobro jutro Crna Goro.

U dvorištu su i danas vidljivi ostaci limene konstrukcije koju je odnio vjetar. Direktor navodi da je najveći dio uklonjen. On je pozvao firme koje imaju licencu za radove na krovu da im se jave.

"Mi već imao ponude i računam da ćemo u toku dana krenuti ako nam vremenske prilike dozvole. Ovaj dio posla se po mom mišljenju može završiti brzo. Iskoristićemo priliku da uz nastavak komunikacije sa Ministratsvom prosvjete osiguramo i drugi dio krovne površine", kazao je Vuković.

On je kazao i da neki roditelji juče nijesu slali djecu u školu pa poručuje da je škola bezbjedna.

Nada se da će problem biti riješen u najskorije vrijeme.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.