Iako su trebali večeras, crnogorski spasioci ipak za nekoliko dana kreću u Tursku
Foto: Mediabiro

Iako su trebali večeras, crnogorski spasioci ipak za nekoliko dana kreću u Tursku

Iako je bilo planirano da spasioci iz Crne Gore večeras otputuju za Tursku radi pružanja pomoći zbog razornog zemljotresa koji je jutros pogodio tu zemlju, njihov odlazak je po zahtjevu Ambasade Turske odložen.

Kako je za Pobjedu kazao komandir Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada Goran Janković, naši spasioci su zamoljeni da za akciju sačekaju par dana.

- Mi smo spremni. Čekamo njihov signal i krećemo - rekao  je Janković.

On je ukazao na to da u Turskoj i dalje potresi traju, te da ne čudi što im je potrebno više vremena za organizaciju.

- Potresi i dalje traju, spasioci moraju negdje da se smjeste - ukazao je Janković.

Rekao nam je da poziv očekuju u narednih par dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.