DF: DPS pokušava na svaki način  zaustaviti izvjesnu pobjedu Andrije Mandića na predsjedničkim izborima

DF: DPS pokušava na svaki način zaustaviti izvjesnu pobjedu Andrije Mandića na predsjedničkim izborima

Iz Demokratskog fronta (DF) poručuju da su spremni da odgovore na svaki vid opstrukcije od strane DPS-a, i dodaju da su ako bude trebalo dostaviti i 100 hiljada potpisa podrške Andriji Mandiću za predsjedničke izbore.

Podsjećamo, Državna izborna komisija (DIK) donijela je zaključak da predlog za kandidaturu Andrije Mandića za predsjednika Crne Gore treba doraditi.

"Opstrukcije predstavnika DPS-a u DIK-u, sa namjerom da na svaki način pokušaju zaustaviti izvjesnu pobjedu Andrije Mandića na predsjedničkim izborima, predstavljaju posljednji trzaj Mila Đukanovića u njegovoj političkoj pogubljenosti i nespremnosti da donese odluku o ulasku u predsjedničku trku. Nakon što su predstavnici DPS-a u DIK-u zatražil da se od RIK-a provjeri da li Andrija Mandić ima prebivalište i biračko pravo u Srbiji, sad vraćaju i na doradu njegovu kandidaturu iz banalnih i upitnih razloga", navodi se u reagovanju DF-a.

Navode da su za manje od nedjelju dana prikupili preko 15.000 potpisa podrške za kandidaturu Andrije Mandića, i da ta akcija i dalje traje. Očekuju da će do kraja dana već imati prikupljenih 35.000 potpisa podrške građana Crne Gore sa urednim brojevima lične karte i JMB-om.

"Ovo najbolje pokazuje da smo spremni odgovoriti na svaki vid opstrukcije od strane DPS-a, i samo želimo da im poručimo, ako bude trebalo pravnim 'čistuncima' iz DIK-a, dostavićemo i 100 hiljada potpisa podrške", poručuju iz DF-a.

Poručuju da je pobjeda Andrije Mandića je neupitna.

"Jer, dok drugi tumaraju tražeći njegovog protivkandidata, DF je već na terenu, pošto za razliku od kandidata mafije i ambasada, mi imamo kandidata naroda, zato i znamo da pobjeđujemo!", zaključuje se u reagovanju DF-a, a prenosi RTCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.