Milović: Medojević i DPS botovi obmanuli javnost o automobilu
Pokret Evropa sad

Milović: Medojević i DPS botovi obmanuli javnost o automobilu

Dokazani propagator jeftinih neistina Nebojša Medojević u koordinaciji sa polugama bivšeg korumpiranog režima je prikazao snimak na kom se vidi automobil marke VW, registarskih tablica PV AV198, tvrdeći na tviteru da je vlasnik V.S., odnosno član porodice predsjednika Pokreta Evropa sad Milojka Spajića.

“Na osnovu provjerenih informacija, pomenuti automobil je u vlasništvu izvjesnog A.P. koji lično koristi taj automobil, te da je istim vozilom granične prelaze prelazilo i lice Ž.N. Tako da, vlasnik vozila nema dodirnih tačaka sa Milojkom Spajićem, niti njegovim ocem“, kazali su iz Pokreta.

Dodaju da “i ove jeftine podmetačine jednako su tačne kao i sve neistine, koje bivši poslanik Medojević po instrukcijama nalogodavaca predstavlja kao senzacionalna otkrića“.

IMG0314

Foto: Pokret Evropa sad

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.