Na skijalištima Crne Gore zadovoljni tekućom sezonom

Na skijalištima Crne Gore zadovoljni tekućom sezonom

Iz Skijališta Crne Gore poručuju da prodati broj ski pasova potvrđuje njihova očekivanja. Zimskom turističkom sezonom zadovoljni su i u Kolašinu i u Ski centru Vučje.

Iako je zimska turistička sezona ove godine kasnila, u Skijalištima Crne Gore su zadovoljni posjetom. U Kolašinu se, kako kažu, staze na skijalištu gotovo neprestane pune.

“Posjeta je i juče bila dobra, iako je u jednom trenutku pala magla”, kazao je Đuro Milošević iz Skijališta Crne Gore,

Da je tako potvrđuju i iz kolašinske Turističke organizacije ali i ugostitelji.

“Prava zimska idila bila je i na Vučju gdje su takođe zadovoljni posjetom u prethodnim danima”, navela je Anđa Vukčević, direktorica ski centra Vučje.

Iz Ski centara poručuju da snijega ima dovoljno a vremenske prilike su takve da će, kako kažu, i narednih sedmica biti optimalni uslovi za uživanje na snijegu, prenosi CdM.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.