Medojević objavio dokument: Spajić ima stan u Beogradu na vodi
Medojević

Medojević objavio dokument: Spajić ima stan u Beogradu na vodi

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević objavio je večeras dokument koji, kako tvrdi, dokazuje da lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić ipak ima stan u Beogradu na vodi.

Spajić je to ranije negirao.

“Spajić na početku nije pominjao porodicu niti ikakve imovinske kartone. On je 2021. kupio luksuzni mercedes, a računi mu se nisu smanjivali. Ni kad je napustio svoje mjesto, nije predao imovinski karton, a u njemu stoji da ima taj luksuzni automobil.  Kad je pala Vlada, nije imao prijavljenu nekretninu. On nije prijavio da ima vanbračnu suprugu niti dijete. Sada dolazimo do ključne informacije”, rekao je Medojević u emisiji Slobodna zona na TV Prva.

Medojević tvrde i da ima dokaze koje je i objavio.

“Opština je Savski venac. Ima stan u najnovijoj zgradi u Beogradu na vodi, a ovo je najskuplja zgrada. Stan ima 88 kvadrata. Vlasništvo je privatno, vlasnik je Milojko Vladimira Spajić”, kaže Medojević.

Spajić, prema ovome, kaže Medojević, bi mogao da se kandiduje za predsjednika u Srbiji, ali ne i u Crnoj Gori.

Kako se navodi, jasno je da Milojko Spajić ima privatnu svojinu koju je na sebe upisao krajem prošle godine, odnosno 27. decembra.

U nastavku Medojević je objavio i dalje informacije o stanu.

Interesantno je, naveo je Medojević, da je njegova adresa u Republici Srbija, Beograd, Zvezdara, Topalovićeva 47.

“To je njegovo prebivalište još odavno a u toj zgradi živi njegova ćerkica koja je rođena 2021. u vanbračnom partnerstu sa gospođom Marinković. Po našem zakonu, vanbračno i bračno partnerstvo su gotovo isto i dužan je bio da je prijavi”, kazao je Spajić.

Beznaslova

Foto: Borba

Kako je Medojević objavio, na Spajićevo ime se vodi i garaža, odnosno parking mjesto.

Izvor: Borba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.