Anđušić: Damjanoviću se svidjelo da zloupotrebljava funkciju, htio bi kao i Abazović da vlada u neograničenom trajanju

Anđušić: Damjanoviću se svidjelo da zloupotrebljava funkciju, htio bi kao i Abazović da vlada u neograničenom trajanju

Nasuprot volji građana Crne Gore koji nedvosmisleno ne podržavaju vladu kojoj je u parlamentu izglasano nepovjerenje, nasuprot svim preporukama od strane naših međunarodnih partnera da je neophodno da se nakon što dođe do funkcionalnog Ustavnog suda, što hitnije održe vanredni parlamentarni izbori, dijametralno drugačija izjava dolazi od strane odlazećeg ministra finansija Aleksandra Damjanovića,saopštio je Mihailo Anđušić, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

Naime, on se, kako navodi Anđušić, zalaže da ova vlada u tehničkom mandatu nastavi sa svojim devastirajućim radom sve do roka za redovno održavanje parlamentarnih izbora, tj. do sredine 2024. godine.

"Ovakav stav ne dolazi iz želje da se dalje doprinosi razvoju i napretku Crne Gore, jer dosadašnji učinak ove vlade potvrđuje užasne rezultate, već on proizilazi iz nesuvisle gladi da se zloupotrebom funkcija vlada protivno interesima Crne Gore. Prema tome, kako Aleksandru Damjanoviću tako i svim ostalim njegovim kolegama uzurpatorima vlasti poručujemo da htjeli oni to ili ne, od volje birača pobjeći ne mogu. Upravo glas građana na predstojećim predsjedničkim izborima, na kojima će pobijediti kandidat DPS-a, biće potvrda i svojevrsan iskaz građana da je došlo vrijeme da se zaustavi urušavanje naše države i započne njen povratak na evropski put", zaključuje Anđušić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.