Djevojka pogodila brojeve na lotu, dobitak ne može da podigne
Ilustracija

Djevojka pogodila brojeve na lotu, dobitak ne može da podigne

Britanksa Rejčel Kenedi popunila je loto-listić i njeni brojevi su izvučeni, ali dobitak nije osvojila pošto se ispostavilo da tiket uopšte nije uplaćen.

Iako je vjerovatnoća dobitka mala, mnogi igrači na sreću se ipak nadaju. Ono što je još manje vjerovatno, to je da pogodite sve brojeve, a da pritom ništa ne dobijete. Upravo to desilo se Rejčel Kenedi, prenosi Telegraf.

Ova djevojka je zajedno sa dvije godine starijim momkom Lijamom Mekrohanom već nedjeljama birala iste brojeve. I konačno, sreća je bila na njihovoj strani i svi njeni brojevi su izvučeni. Nagrada na džek-potu bila je nevjerovatna 182 miliona funti odnosno 200 miliona eura.

Djevojka je preko aplikacije dobila obavještenje da je imala pobjedničku kombinaciju.

“O Bože, osvojila sam nagradu”, uzviknula je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.