Požar u Užicu lokalizovan, gorjelo 1.000 kvadrata pogona za tapaciranje namještaja
Foto: Fonet

Požar u Užicu lokalizovan, gorjelo 1.000 kvadrata pogona za tapaciranje namještaja

U naselju Turica u Užicu požar je zahvatio barake jednog fabričkog kompleksa za tapaciranje namještaja. Požar je lokalizovan, i nema povrijeđenih, objavio je RTS.

Požar koji je izbio oko 6.30 u Turici zahvatio je oko 1.000 kvadratnih metara baraka u kojima je bio pogon za tapaciranje namještaja, izjavio je Saša Cicvarić, načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Užicu.

Vatra je lookalizovana. U gašenju požara je učestvovalo 20 vatrogasaca sa osam vatrogasnih vozila.

Cicvarić je rekao da je otežavajuća okolnost to što u barakama ima dosta gorivog materijala, pošto se u ovim prostorijama nalazila radnja za tapaciranje namještaja.

Vatrom je zahvaćeno oko 1.000 kvadrata dok su dva pogona od oko 500 kvadrata spašena. Gust dim na momente obavija užičko naselje Turica.

U gašenje se uključilo nekoliko vatrogasnih vozila, ekipe komunalnih preduzeća i dobrovoljnog vatrogasnog društva.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.