Novi presjek IJZ: Bez preminulih od posljedica koronavirusa, registrovana 44 slučaja zaraze
Ilustracija

Prijavljen oporavak kod 42 oboljela

Novi presjek IJZ: Bez preminulih od posljedica koronavirusa, registrovana 44 slučaja zaraze

U Crnoj Gori su, u posljednja 24 sata, registrovana 44 nova slučaja koronavirusa, a u tom periodu nije prijavljen nijedan smrtni ishod povezan sa kovid infekcijom.

Iz Instituta za javno zdravlje (IJZ) saopšteno je da su njihove i druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije koronavirusom tokom petka završile analizu i dostavile rezultate za 574 uzorka.

Novootkriveni slučajevi su iz Podgorice 21, Nikšića šest, Bara i Kotora po tri, iz Herceg Novog, Mojkovca i Tivta po dva i iz Berana, Budve, Danilovgrada, Pljevalja i Ulcinja po jedan.

Kako je objavljeno na Tviter nalogu IJZ-a, u protekla 24 sata prijavljen je oporavak 42 pacijenta.

Ukupan broj aktivnih slučajeva u Crnoj Gori iznosi 303.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.