Dio pripadnika Inžinjerijske čete Bataljona za podršku proširuju put na dionici Čevo - Markovina
(Foto: MOD )

Dio pripadnika Inžinjerijske čete Bataljona za podršku proširuju put na dionici Čevo - Markovina

Dio pripadnika Inžinjerijske čete Bataljona za podršku proširuju put na dionici Čevo - Markovina, u opštini Cetinje, u dužini od 10 km.

Kako su kazali iz Ministarstva odbrane, radovi koji će, kako je planirano, trajati oko dva mjeseca, počeli su prije dvije nedjelje i do sada je već prošireno oko 2,2 km puta.

Proširenjem će ova zahtjevna dionica postati sigurnija za vozače i lakše će se tim pravcem komunicirati između Cetinja i Danilovgrada.

Radovi se odvijaju na teritoriji opštine Cetinje.

"Na trasi su svakodnevno angažovane dvije inžinjerijske mašine i dva motorna vozila. Radovi se izvode shodno Ugovoru o tehničko-poslovnoj saradnji između Ministarstva odbrane i Prijestonice", ističu iz MOD.

Sekretar Sekretarijata za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj, u Opštini Cetinje, Vladan Radunović, koji je obišao teren, istakao je uspješnu saradnju sa Vojskom Crne Gore, prenosi RTCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.