Predsjedništvo PzP je donijelo jednoglasnu odluku da podrži Mandića

Predsjedništvo PzP je donijelo jednoglasnu odluku da podrži Mandića

Predsjedništvo PzP je na večeras održanoj sjednici jednoglasno donijelo Odluku da se za predsjedničkog kandidata na izborima 19. marta podrži Andrija Mandić.

- Poštujući demokratske principe, te činjenicu da je Andrija Mandić lider najjače partije od konstituenata DF-a, smatramo da je njemu prvo i pripadalo pravo da preuzme odgovornost i kandiduje se za ovu važnu funkciju- saopšteno je iz PzP-a.

- Predsjedništvo PzP cijeni Mandićeve iskrene napore koje je ulagao u prethodnom periodu u cilju okupljanja parlamentarne većine, kao i potenciranja dijaloga između partija koje su pobjednici poslednjih parlamentarnih izbora, kako bi se ispoštovala narodna volja birača i nastavilo sa demontažom DPS-a- navode u saopštenju.

Navode da PzP smatra da su dosadašnji eskperimenti formiranja Vlada suprotno izbornoj volji birača doveli Crnu Goru u političku, institucionalnu i ustavnu krizu, te da se takve opasne greške više ne smiju dešavati.

- Zato je dobro što se politički život vraća u normalu kandidaturom Mandića, koji je jedan od lidera DF-a, i koji je narodni kandidat- zaključuju u saopštenju, a prenosi Dan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.