Andrija Mandić kandidat za predsjednika Crne Gore
Andrija Mandić, Foto: NSD

Andrija Mandić kandidat za predsjednika Crne Gore

Glavni odbor NSD jednoglasno je podržao kandidaturu Andrije Mandića, lidera NSD i jednog od lidera DF, za predsjednika Crne Gore.

Mandić je tom prilikom istakao da čvrsto vjeruje u pobjedu i da očekuje podršku svih građana Crne Gore. 

"Ovo je bitka za pomirenje, ovo je bitka svih koji ne žele da CG bude zarobljenik mafije, kao i onih stranih adresa koje ne misle dobro našoj državi. Mi moramo da vratimo centar odlučivanja o budućnosti ove zemlje u Crnu Goru. Zato ćemo razgovarati sa svakim čovjekom, u svakoj opštini, da mu poručimo da smo spremni da vodimo našu zemlju naprijed", kazao je Mandić. 

Zato je, kako je rekao, pružena ruka svima, za jedinstvenu i pomirenu Crnu Goru. 

"Pozivamo sve građane koji žele da ova država krene naprijed i izađe iz mržnje i podjela da budu zajedno sa nama na putu pobjede", zaključio je Mandić.

Ovu odluku podržalo je i predsjedništvo Demokratske narodne partije (DNP), na čijem čelu se nalazi Milan Knežević.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.