Dječaka u školskom dvorištu ujeo pas

Dječaka u školskom dvorištu ujeo pas

Devetogodišnjeg dječaka, učenika četvrtog razreda OŠ Jugoslavija u školskom dvorištu ujeo je pas, javljaju portali Jedro i Primorski portal. Dječak je zadobio povrede u predjelu ekstremiteta-ugrizne rane na lijevoj ruci su duboke. Dijete je medicinski je zbrinuto, ali je u šoku, kao i njegovi roditelji.

Incident se, prema pisanju portala Jedro, dogodio juče na velikom odmoru oko 14.45 časova, kada je pas ušao u dvorište škole, a zatim i u Osnovnu školu Jugoslavija.

“U vrisci djece i opštem haosu po hodnicima u tom metežu je na žalost ugrizao jednog desetogodišnjeg dječaka, kome je pružena medicinska pomoć u barskoj bolnici. Kao predsjednica savjeta roditelja, nakon poziva moje preplašene djece, otišla sam u školu, zvala direktoricu, zamjenika…. Niko se nije javljao!!! Moje kćerke (10 godina) su prestravljene i ne žele sjutra u školu! Ja sam ih danas dovela, sjutra moram i da ih vodim, a živimo u zgradi koja je 300 metara od škole, i da dežuram do kraja nastave!?! U dogovoru sa većinom roditelja našeg odjeljenja sam Vam ovo napisala, i molim Vas da objavite, jer na na moje pozive nadležni iz škole nisu odgovarali, Komunalna policija nije nadležna! Kao i za mnogo stvari niko nije nadležan, a ovo danas je bilo strašno”, kazala je portalu Jedro predsjednica Savjeta roditelja škole.

Otac učenika ističe da je dijete doživjelo traumu.

“Ne zna se čiji je pas, niti da li je bijesan. Rekli su mi da je pas uočen  nekoliko dana ranije oko osnovne škole što se može vidjeti i na kamerama. Ono što je takođe, strašno, taj pas i dalje luta”, kazao je otac dječaka za Primorski portal.

Dijete se pokušalo braniti. Osim ujeda ima i ogrebotine po tijelu.

Tužilaštvo je jutros, kako nezvanično saznaje portal Jedro, kontaktiralo školu za utvrđivanje činjenica ovog nemilog događaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.