Šehović boravi u višednevnoj posjeti Vašingtonu
Damir Šehović, Foto: Socijaldemokrate

Šehović boravi u višednevnoj posjeti Vašingtonu

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Damir Šehović boravi u višednevnoj posjeti Vašingtonu, gdje će, pored ostalih aktivnosti, prisustvovati i tradicionalnom 71. Molitvenom doručku, kojem će pored predsjednika Sjedinjenih Američkih Država prisustvovati i politički lideri iz preko 140 zemalja svijeta.

Šehović će na poziv američkih kongresmena Roberta Aderholta i Pita Sešna učestvovati na bezbjednosnoj konferenciji posvećenoj agresiji Rusije na Ukrajinu i malignim uticajima trećih strana na Evropu, na kojoj će u Kapitol Hilu učešće uzeti zvaničnici balkanskih zemalja i članovi američkog Kongresa.

Predsjednik Socijaldemokrata će osim učešća u programu koji se prvog i drugog februara organizuje u okviru nacionalnog molitvenog doručka, imati priliku za brojne susrete sa gostima i članovima Kongresa i Senata SAD-a, što će biti značajno za razmjenu mišljenja o brojnim političkim, ekonomskim, ali i bezbjednosnim izazovima sa kojima se savremeni svijet suočava.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.