Prema kolašinskim skijalištima duge kolone na putu i problemi sa parkingom

Prema kolašinskim skijalištima duge kolone na putu i problemi sa parkingom

Do kolašinskih skijališta danas se teško dolazi, a neki od posjetilaca ski centara su već skoro dva sata u koloni. Duge kolone na putu i problemi sa parkingom, uzrokovane su tvrde iz Skijališta Crne Gore (SCG), prije svega ogromnim brojem vozila koji su krenuli ka ski centrima.

Na parkinzima državnog skujališta više nema mjesta, a posjetioci vozila masovno parkiraju desnom stranom puta. U kolonama se dugo čeka, a SCG su organizovala autobuse i kombije od restorana Savardak, pa dio gostiju prevoze do ski centara na taj način. No, posjetioci kažu da ti autobusi doprinose haosu na putu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.