UP i UPC: Na GP Ranče spriječeno krijumčarenje 43,7 kg marihuane
Foto: Twitter

UP i UPC: Na GP Ranče spriječeno krijumčarenje 43,7 kg marihuane

Službenici Uprave policije i Uprave prihoda i carina su danas, zajedničkom aktivnošću na graničnom prelazu Ranče, na izlazu iz Crne Gore spriječili krijumčarenje oko 43,7 kg opojne droge marihuana.

“Naime, jutros oko 05.00 časova policijski i carinski službenici su izvršili kontrolu vozila nikšićkih registarskih oznaka kojim je upravljao D.J. (30) iz Nikšića, kojom prilikom je pronađeno 40 pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine oko 43,7 kilograma“, saopšteno je iz UP-a.

Opojna droga je pronađena u posebno napravljenom prostoru koji se nalazio ispod zadnjeg sjedišta i prtljažnika vozila.

D.J. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.