Nova pucnjava u Americi: U luksuznom dijelu Los Anđelesa ubijene tri osobe
Ilustracija

Nova pucnjava u Americi: U luksuznom dijelu Los Anđelesa ubijene tri osobe

Najmanje tri osobe su poginule, a četiri su ranjene u pucnjavi u oblasti Kalifornije rano jutros po lokalnom vremenu, javlja Asošiejted pres.

Frenk Presijado iz policije Los Anđelesa potvrdio je da se pucnjava dogodila posle 2.30 ujutru u Beverli Krestu, luksuznom kvartu Los Anđelesa.

Od sedmoro upucanih ljudi, četvoro je stajalo napolju, dok su se trojica poginulih nalazila u vozilu. Njihovi identiteti nisu saopšteni.

Povrijeđeni su prebačeni u bolnicu i nalaze se u kritičnom stanju.

Presijado je rekao da nema informacije o tome šta je dovelo do pucnjave, niti da li se dogodila u rezidenciji.

To je četvrta masovna pucnjava u Kaliforniji ovog mjeseca.

Treću godinu zaredom Sjedinjene Američke Države su 2022. zabilježile više od 600 masovnih pucnjava i u svakoj od njih su najmanje četiri osobe ubijene ili povrijeđene, prema podacima Arhiva oružanog nasilja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.